Bila cinta part 1

video


tau kan movie ni?
ala..yg farid kamil ngan lisa brlakon tu.
aq pernh tgk sekali ceta ni,
mser first2 aq tgk. aq rse movie ni tersgtlah poyo dn jiwang karat -_-
dan aq rse stupid btul la, bercinta bagai nk rak.
tup tup heroin mati,
mser tu aq rse ceta ni x la bgus mana pun, sama jer macam ceta lain kot. haha
TAPI! hari ni aq tgh bosan,
belek2 almari, ternmpaklah ceta ni,
so utk mghilagkn boring aq tgklah movie ni lagi sekali.
even aq rse mcm malas nk tgk.
mak aq pun join sekaki tgk movie ni,
kali ni basah mata aq, lencun woooo
mnghayati betul aq tgk movie ni -_-
smpai tisu dh jdi peneman setia aq n mak aq. hehe
tpi aq rse ceta ni macam tak aci tauuuuuu!
kesian heroin tu mati, farid kamil camna T_T
dyer tunggu, dyer brkorban itu ini, last2 jadi gini. uhuk uhuk
kali ni bru aq tau ceta ni agak best, hehe
sedih perghhh.
jadi gembeng kjp. wuuu wuuu  :'(